Fanii îşi iau rămas bun de la legendarul fotbalist Alfredo Di Stefano (VIDEO)



 

Doliul continuă la Madrid! Sute de fani ai lui Real s-au adunat la stadionul Santiago Bernabeu pentru a-i aduce un ultim omagiu unuia dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului, Alfredo Di Stefano.

Sicriul cu corpul neînsufleţit al lui Di Stefano a fost expus pe stadionul lui Real Madrid, Santiago Bernabeu - arenă care poartă numele fostului patron al clubului, cel care l-a adus pe Di Stefano la clubul regal.

"El este un jucător unic şi un caracter inedit în istoria clubului. Nu va mai fi un asemenea jucător. El a dominat istoria lui Real Madrid. Imediat după ce a fost adus de Santiago Bernabeu, Di Stefano a început să câştige trofee europene şi să aducă gloria de care ne bucurăm şi astăzi", spune un admirator.

"Eu cred că Santiago Bernabeu şi Alfredo Di Stefano sunt cei care au adus succesul la Real Madrid. Suntem obligaţi să-i aducem un omagiu".

Alfredo Di Stefano a fost liderul generaţiei de aur a madrilenilor, care a cucerit cinci Cupe ale Campionilor Europeni consecutive, între anii 1956-1960. Argentinianul a marcat in toate cele cinci finale.

În total, Di Stefano a jucat în 282 de meciuri, în care a marcat 216 goluri pentru Real Madrid, între anii 1953–1964.

Fostul mare jucător s-a stins din viață luni, la vârsta de 88 de ani, în spitalul Gregorio Maranon, din capitala Spaniei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑