Virginia Ruzici: "Simona ar fi avut nevoie de pauză, dar vine pentru tenis și pentru toată țara"



 

**VIDEO** Virginia Ruzici:

Simona Halep strânge din dinți pentru a juca la BRD Bucharest Open, după accidentarea suferită la Wimbledon. Halep își va apăra la București titlul cucerit anul trecut la Budapesta, înainte ca turneul să fie mutat în România.

Virginia Ruzici, managerul ocupantei locului al treilea în lume, a spus că Simona, deși accidentată la gleznă, a ales să vină la turneul de la București pentru românii care au susținut-o de-a lungul timpului.

"Cred că este în primul rând sentimental, ea ar fi avut, în mod normal, nevoie de o pauză, mai ales cu o gleznă lovită. O face pentru tenisul românesc, pentru Federația Română de Tenis și pentru toată țara, mai ales pentru toți românii care au susținut-o atât de mult în ultimele luni.", a spus Virginia Ruzici, la revenirea în țară.

Popularitatea Simonei Halep și forma bună arătată în ultima vreme de celelalte jucătoare din România au făcut ca biletele de la BRD Bucharest Open să se vândă în totalitate. Halep joacă împotriva lui Indy de Vroome, miercuri de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

"S-au vândut toate biletele pentru că joacă Simona. Această ascensiune a ei aduce o țară întreagă la vibrații deosebite, pe care probabil nu le au avut de mult timp.", a mai spus managerul Simonei Halep.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑