Nu va juca în Supercupă, dar speră în revanșă. Sânmărtean: ”E momentul nostru!”



Nu va juca în Supercupă, dar **speră în revanșă.** Sânmărtean: ”E momentul nostru!”

Steliștii au acceptat cu greu faptul că au ratat șansa de a bifa primul event după o pauză de 17 ani și de aceea acum își doresc revanșa în fața Astrei.

Steaua va debuta oficial vineri în noul sezon, atunci când este programată Supercupa României contra celor de la Astra, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

În partida contra elevilor lui Daniel Isăilă, tehnicianul campionilor, Costel Gâlcă, nu se va putea baza pe trei jucători de bază, doi accidentați, Gardoș și Adi Popa - unul, suspendat, Lucian Sânmărtean.

Mijlocașul, venit în iarnă de la FC Vaslui, a primit un cartonaș roșu în finala Cupei României, care s-a disputat tot între Steaua și Astra, trofeul fiind adjudecat de către giurgiuveni după loviturile de departajare, astfel că nu va avea drept de joc vineri seară.

”E momentul nostru, este momentul în care trebuie să ne luăm revanșa. Meciul cu Astra, din finala Cupei, a fost unul de care ne-a părut rău, pentru că am fost foarte aproape de a realiza eventul, după o pauză de 17 ani.

Acum, ni s-a dat iar șansa de a juca cu Astra, o echipă bună, dar noi trebuie să câștigăm fiindcă blazonul și imaginea Stelei ne împing să realizăm acest lucru”, a spus Sânmărtean, la finalul partidei dintre Steaua și AEL Limassol, scor 1-1 (DETALII AICI și VIDEO).

Referitor la dubla dintre Steaua și Stromsgodset, Sânmărtean a replicat:

”Este un teren pe care nu mulți jucători au avut posibilitatea să joace, e o suprafață care poate crea probleme, dar cred că nivelul și calitatea echipei n-ar trebui să ne facă probleme. Suntem Steaua, suntem obligați să câștigăm și să ne calificăm”, a conchis Sânmărtean.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑