Ashley Cole a semnat un contract cu gruparea AS Roma



 

Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali din ultimii ani, Ashley Cole va juca în Seria A. Fostul jucător al lui Chelsea Londra a semnat un contract cu gruparea AS Roma. 

Ashley Cole a semnat un contract pe doi ani cu AS Roma după ce a părăsit Chelsea, la finalul sezonului trecut. El a ajuns în Italia ca jucător liber de contract, după ce nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea londoneză.

Conform presei din Italia, Ashley Cole, în vârstă de 33 de ani, va avea la noul său club un salariu de 2,3 milioane de euro. La sosirea în Capitala Italiei, Cole a fost întâmpinat la aeroport de zeci de suporteri ai clubului din Serie A.

Cole a jucat în ultimii ani la Chelsea Londra, echipă cu care a câştigat titlul în Anglia, Liga Campionilor, dar şi Liga Europei. În carieră, Cole a mai evoluat la Arsenal Londra şi Crystal Palace. Fundaşul a jucat şi 107 meciuri pentru naţionala Angliei. El s-a retras de la prima reprezentativă după ce nu a fost inclus în lotul pentru Campionatul Mondial din Brazilia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑