Marica a refuzat să meargă la clubul lui Petrescu, dar are o ofertă din SUA!



 

**VIDEO** Marica a refuzat să meargă la clubul lui Petrescu, dar are o ofertă din SUA!

Mirajul banilor din Major League Soccer îl atrage și pe Ciprian Marica (28 de ani), atacantul naționalei României, care trebuie să-și găsească un angajament pentru noul sezon.

Marica a tratat cu mai multe cluburi în ultimele zile, dar încă nu s-a hotărât asupra viitorului său: "Acum am început să iau contact cu echipele care m-au căutat. Să mă interesez ce joacă, care este atmosfera la echipă, cum văd antrenorii situația mea dacă m-aș alătura lotului...Voi lua o decizie și sper ca săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare să iau o decizie. Până acum am stat de vorbă, mi s-au explicat sisteme de joc, ce vor să joace".

ÎN DIRECT la "Fotbal Club", la Digi Sport 1, Marica a dezvăluit ce ofertă exotică a primit: "Există și posibilitatea să rămân la Getafe. Direct cu Dan Petrescu nu am vorbit, dar m-a sunat Bogdan Mara să-mi spună ceva despre echipa la care este el acum, însă discuțiile nu au avansat".

Totuși, fostul atacant de la Stuttgart, Șahtior și Getafe nu exclude o aventură peste Ocean, unde din ce în ce mai mulți fotbaliști galonați din Europa aleg să semneze contracte generoase:

"În România nu există variante. Nu e exclus să aleg și alt continent. Există ceva în America. Se investesc bani în momentul acesta și se acordă mai mult interes fotbalului".

6 goluri în 23 de etape a reușit Marica la Getafe, pe care a salvat-o de la retrogradare, cu o "dublă" înscrisă în ultima etapă


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑