Cadu a analizat jocul Stelei, după amicalul cu AEL Limassol: ”Nu mai este echipa agresivă de anul trecut”



Cadu a analizat jocul Stelei, după amicalul cu AEL Limassol: ”**Nu mai este echipa agresivă** de anul trecut”

Ricardo Cadu a avut posibilitatea să o vadă pe Steaua pe viu în meciul direct cu AEL Limassol suficient cât să-și facă o impresie despre jocul roș-albaștrilor.

Steaua a terminat partidele de verificare și se pregătește pentru primul meci oficial al sezonului, cel cu Astra, care se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în Supercupa României.

Dincolo de reacțiile care au tot apărut din tabăra campionilor, un jucător străin de Ghencea, Ricardo Cadu, dar care cunoaște foarte bine jocul roș-albaștrilor, a analizat noua față a trupei pregătite și antrenate de către Costel Gâlcă.

”Steaua de anul trecut era o echipă mai agresivă, acum parcă este o echipă căreia îi place mai mult să țină mingea, nu e așa ofensivă cum era anul trecut. Și anul trecut au jucat majoritatea meciurilor fără atacant, dar era o echipă mai agresivă”, a spus Cadu, recent legitimat la vicecampioana Ciprului.

Totuși, fostul căpitan al CFR-ului spune că Steaua rămâne o echipă redutabilă.

”Nu aș vrea să ne întâlnim cu Steaua în tururile preliminare ale Champions League, pentru că roș-albaștrii sunt în continuare o echipă foarte bună. Dar, dacă ne vom ântâlni acolo o să facem tot posibilul pentru a trece mai departe”, a spus Cadu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑