Raluca Olaru, în lacrimi după ce a trecut prin cumpăna carierei: "De doi ani nu mai am niciun ajutor"



 

**VIDEO** Raluca Olaru, în lacrimi după ce a trecut prin cumpăna carierei:

Un moment emoționant s-a petrecut marți, la turneul BRD Bucharest Open. Sportiva Raluca Olaru a fost învinsă în turul întâi al turneului de la Bucureşti de jucătoarea italiană Karin Knapp, scor 6-1, 6-3.

Olaru, care în ultimii ani s-a specializat pe proba de dublu, a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă, după ce a rememorat clipele grele prin care a trecut recent. Afectată de accidentări, Olaru a fost nevoită să abandoneze circuitul de simplu, iar aceasta a explicat în fața jurnaliștilor prezenți motivele pentru care nu a mai putut reveni.

"Am avut niște luni foarte grele, în care efectiv nu puteam să joc de durere, era groaznic. Al doilea motiv pentru care nu mai joc la simplu e situația fiannciară. Eu de doi-trei ani de zile nu mai am niciun fel de ajutor și pentru cariera de simplu e nevoie de o investiție foarte mare", a declarat Olaru, printre lacrimi.

Raluca Olaru privește spre viitor, după ce a reușit câteva turnee bune la dublu, alături de jucătoare precum Shahar Peer, Klaudia Jans-Ignacik, Valeria Solovyeva sau Tamira Paszek: "La dublu pot. Aveam două opțiuni, să nu mai joc deloc sau să joc la dublu, unde am o șansă să mă susțin singură și să continui să joc. E greu să știi că dacă nu joci bine săptămâna asta, săptămâna viitoare nu mai poți să joci", a mai spus Olaru, referitor la costurile participării la turnee.

Despre tragerile la sorți de care au avut parte celelalte românce la BRD Bucharest Open, Olaru a declarat: "Fetele au picat foarte prost, în afară de Irina și Simona, care joacă contra unui lucky-loser. M-am bucurat mult pentru Monica, pentru că a reușit s-o bată pe Koukalova!".

Raluca Olaru (25 de ani), care a fost prezentă pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de organizatori, a disputat la București primul meci de simplu în acest an. Pentru prezenţa pe tabloul principal, ea va primi un cec în valoare de 1.925 de dolari şi un punct WTA.

53 este cea mai bună clasare a Ralucăi în clasamentul WTA, reușită în iulie 2009

3 este turul cel mai avansat în care a ajuns la un turneu de Grand Slam, în proba de simplu: Roland Garros 2007

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑