Rossi are patru victorii la Sachsenring, dar nu s-a mai impus pe circuitul din Germania de șase ani



Rossi are **patru victorii la Sachsenring,** dar nu s-a mai impus pe circuitul din Germania de șase ani

Marele Premiu MotoGP al Germaniei anunță jumătatea sezonului competițional. După victoria de la Assen, Valentino Rossi a pus 10 puncte între el și Jorge Lorenzo și este liderul clasamentului general.

Rossi a câștigat de patru ori pe Sachsenring în era MotoGP, dar ultima dată a făcut-o în 2009, pe vremea vechilor motoare de 800 de centimetri cubi. În 2014, Marc Marquez a câștigat pentru a doua oară la rând pe tărâm german.

Astfel, ibericii au ajuns la cinci victorii consecutive în acest Mare Premiu și au îmbunătățit un record stabilit în 2013. Spaniolii i-au depășit pe italieni, care au câștigat de trei ori la rând pe Sachsenring, între 2004 și 2006, de două ori cu Rossi și o dată cu Max Biaggi.

Anul trecut, podiumul a fost completat de către Dani Pedrosa și Jorge Lorenzo. Pentru Marquez aceea a fost a noua victorie consecutivă. Primele antrenamente din Germania vor putea fi urmărite vineri, de la ora 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

ÎN DIRECT la Digi Sport, Valentino Rossi s-a impus în Marele Premiu al Olandei la Moto GP, după o cursă cu un final extrem de spectaculos. Plecat din pole position, italianul a avut emoții până la final, când Marquez a încercat o ultimă depășire.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑