(VIDEO) Real Madrid a învins Chelsea în finala turneului Champions Cup din SUA



08 августа 2013

 

Jose Mourinho a pierdut duelul cu fosta sa echipă, Real Madrid. Cheslea Londra a fost învinsă de Real în finala turneului amical Champions Cup cu scorul de 3-1. Vedeta madrilenilor, Cristiano Ronaldo a reuşit să înscrie de două ori.

Brazilianul lui Real Madrid, Marcelo a deschis scorul în amicalul de lux cu Chelsea în minutul 14, dar trei minute mai târziu Ramires a restabilit egalitatea. Cristiano Ronaldo a marcat golul doi al galacticilor, iar după pauză, portughezul şi-a trecut în cont dubla, stabilind rezultatul final de 3-1.

"Acest turneu a fost unul foarte bun. Am avut o prestaţie excelentă, într-o atmosferă senzaţională", a declarat antrenorul Real Madrid, Carlo Ancelotti.

Jose Mourinho a pierdut primul direct în faţa formaţiei Real Madrid, după ce a plecat de la echipa galactică la sfârşitul sezonului trecut. Antrenorul portughez are în palmares cinci meciuri, din care patru oficiale şi unul amical jucate împotriva lui Real Madrid, reuşind doar o remiză şi patru înfrângeri.

Vicecampioana Spaniei a devenit câştigătoarea turneului amical Champions Cup. În finala mică, AC Milan a învins formaţia Los Angeles Galaxy cu scorul de 2-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑