Ce cluburi se vor confrunta în Liga Campionilor, în urma tragerii la sorţi



08 августа 2014
Foto: inserbia.info

În urma tragerii de la sorţi de la Nyon, Steaua Bucureşti va juca împotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets, în play-off-ul Ligii Campionilor. Primul meci, Steaua îl va disputa pe teren propriu.

În această fază a competiţiei intră în luptă şi cluburile de top din Europa. Arsenal Londra se va duela pentru un loc în grupele Ligii Campionilor cu Beşiktaş Istanbul. Un alt meci tare va fi cel dintre Napoli şi Athletic Bilbao. Zenit Sankt-Petersburg se va confrunta cu Standart Liege.

În celelalte meciuri se vor duela Lille cu FC Porto, Bayer Leverkusen cu FC Copenhaga, Maribor cu Celtic Glasgow, iar Red Bull Salzburg se va confrunta cu Malmo. Aalborg va întâlni gruparea APOEL din Cipru, în timp ce Slovan Bratislava, care a eliminat Sheriff-ul în turul trei preliminar, va juca împotriva formaţiei BATE Borisov.  

Cu câteva ore înainte de tragerea la sorţi, Legia Varşovia a fost eliminată de UEFA din Liga Campionilor pentru că în returul turului trei preliminar a folosit un jucător suspendat şi astfel a pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu Celtic Glasgow.

Meciurile tur din play-off-ul Ligii Campionilor vor avea loc pe 19-20 august, iar returul este programat pe 26-27. Echipele eliminate din play-off vor juca în grupele Ligii Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑