Ieșenii sunt pe primul loc, dar rămân cu picioarele pe pământ: ”E o poziție mincinoasă”



08 августа 2015

 

**VIDEO** Ieșenii sunt pe primul loc, dar rămân cu picioarele pe pământ: ”E o poziție mincinoasă”

Elevii lui Nicolo Napoli nu se entuziasmează după ce au urcat pe primul loc al clasamentului. ”E o poziție mincinoasă”, crede Ionuț Voicu. CSMS se mai poate bucura de fotoliul de lider până diseară.

Ieșenii pot pune clasamentul în ramă. CSMS a ajuns lider după cinci etape, cel puțin până diseară, la meciul Pandurilor, din deplasare, de la Ploiești, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 21:00. Moldovenii au învins-o cu 2-1 pe CFR Cluj și au acumulat zece puncte.

„Când se termină campionatul vedem unde suntem. Acum sunt trei puncte, am urcat sus, sunt fericit pentru băieți, au meritat victoria, după înfrângerea cu Pandurii”, a declarat Nicolo Napoli.

”Sunt trei puncte foarte importante, împotriva unei echipe care e cea mai bună a campionatului, cred eu, de aceea băieții merită toate felicitările”, a spus și Florin Prunea, președintele lui CSMS Iași.

„Nu ne uităm la primul loc, doar la puncte. Sunt zece, ne dorim multe și la sfârșitul campionatului să fime bine în clasament. Acum nu ne uităm la locul 1, e mincinos”, a adăugat și Ionuț Voicu.

CFR-ul, în schimb, a rămas cu numai două puncte în clasament și din cauza sancționării cu șase, cu care a pornit. Clujenii nu au niciun succes în deplasare, după egalurile cu Steaua și Viitorul și eșecul de la Iași.

”Prima repriză nu am fost agresivi, așa cum ne-am propus. Știam că Iași joacă pe contre”, a declarat antrenorul ardelenilor, Francisc Dican.

„Ne așteptam la un meci greu, l-am făcut mai greu cu acel penalty și eliminare și am luat iar un gol foarte rapid”, a spus și Ionuț Larie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑