Victorie cu debutanți! Prepeliță și Enache au jucat pentru prima dată sub tricolor în meciul cu Grecia



08 сентября 2014

 

**VIDEO** Victorie cu debutanți! Prepeliță și Enache au jucat pentru prima dată sub tricolor în meciul cu Grecia

România a câștigat trei puncte importante în Grecia, dar și doi jucători noi. După eliminarea lui Marica, pe teren au intrat doi debutanți: Andrei Prepeliță și Gabriel Enache, care s-au descurcat excelent.

“Tricolorii” au avut opt jucători noi în lotul deplasat în Grecia, față de cel care pierdea în play-off-ul pentru Campionatul Mondial din Brazilia.

“Enache a intrat bine în meci, a jucat extraordinar în locul lui Maxim, care a făcut la rândul său un joc excepțional”, a spus după meci, în direct și în exclusivitate la DIGIsport, selecționerul Victor Pițurcă.

Răzvan Raț a fost cel care a preluat banderola de căpitan după ce arbitrul i-a acordat lui Ciprian Marica cel de-al doilea cartonaș galben, iar atacantul a fost eliminat. Fundașul stânga al celor de la PAOK s-a arătat bucuros că prima reprezentativă continuă să găsească resurse pentru a merge mai departe:

“Cei care nu sunt așa vechi ca mine, care sunt mai noi la echipa națională, trebuie să se mențină să fie foarte buni la echipele lor de club și să continue să evolueze la fel cum au făcut-o în această seară”.

Claudio Ranieri s-a aflat și el la debut. Italianul s-a găsit pentru prima dată pe banca unei echipe nationale, iar România a profitat de problemele întâmpinate de italian.

“Da, dificultatea a fost în a alege jucătorii potriviți, să încerc să pun în echipă și jucători experimentați, cu o condiție fizică bună. Totul a fost dificil, dar acest lucru este normal la primul meci”, a spus Ranieri.

28 de ani are Andrei Prepeliță, care a jucat de 18 ori pentru selecționata Under 21 a României în trecut

24 de ani are Gabriel Enache, care a trecut de 8 ori și pe la reprezentativa de tineret a României

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑