Alexadru Curteian, despre meciul selectionatei Moldovei cu Anglia: "O sa-i oferim adversarei o mare surpriza"



08 сентября 2014

Antrenorul selectionatei de tineret a Moldovei, Alexandru Curteian, considera ca echipa sa poate furniza surpriza in meciul cu Anglia. Maine, micii tricolori vor primi vizita britanicilor, in ultima partida din calificarile Campionatului European de tineret.

 

Selectionata de tineret a Moldovei va iesi pe teren cu aproape toti jucatorii de baza. Singura absenta din lotul lui Curteian este mijlocasul Catalin Carp, care este descalificat. De cealalta parte, din echipa engleza nu vor lipsi fotbalisti ce evolueaza in Premier League, la cluburi precum Manchester United, Tottenham sau Everton.

 

Meciul de maine se va juca la Complexul Sportiv din Tiraspol, iar selectionerul considera ca sustinerea fanilor intr-o partida atat de grea este esentiala. 

 

Meciul dintre Moldova si Anglia va conta pentru ultima zi de joc din calificarile Campionatului European, din 2015. Micii tricolori sunt obligati sa castige partida si sa spere ca alte echipe, care ocupa locul secund in grupele lor, sa-si piarda meciurile. Doar castigatoarele grupelor si cele mai bune 4 echipe de pe locul 2 vor ajunge la baraj.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: anglia, moldova, meci de fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑