Țălnar va debuta la Concordia ÎN DIRECT la Digi Sport! "Șansele de a ajunge în finală sunt mari"



08 сентября 2015

 

**VIDEO** Țălnar va debuta la Concordia ÎN DIRECT la Digi Sport!

Cornel Ţălnar va debuta pe banca tehnică a Concordiei în meciul din optimile de finală ale Cupei Ligii, cu FC Botoşani, miercuri, de la ora 16:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Fostul dinamovist a avut la dispoziţie 10 zile pentru a-i cunoaste pe jucătorii de la Chiajna şi a pregăti meciul cu moldovenii. Tehnicianul Concordiei va putea miza şi pe noile achiziţii, Răzvan Grădinaru şi Vali Lazăr. "E un meci de Cupă, în care șansele de a ajunge în finală sunt destul de mari pentru fiecare echipa", a declarat Cornel Țălnar.

Mijlocașul Gabriel Giurgiu a adăugat: "Am avut un stagiu montan bun, o pregătire fizică, acum totul se va vedea pe teren. Au avut multe meciuri anul acesta, au jucat și în preliminarii, în Europa League, au avut un program mai încărcat. Sunt și ei în niște momente care nu sunt foarte bune, dar important pentru noi e să câștigăm meciurile".

Cele două echipe se vor întâlni de două ori în numai patru zile. După meciul din Cupa Ligii, Concordia şi Botoşani vor fi adversare şi în campionat, sâmbătă, de la ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Echipa din Chiajna este pe locul 9, cu 8 puncte, în timp ce moldovenii au acumulat doar 6 puncte şi sunt pe poziţia a 12-a.

Cornel Țălnar a mai declarat: "Situația din clasament face să apară anumite probleme. Din punct de vedere psihic, unii jucători sunt puțin dați peste cap, dar cred că valoarea lotului, achizițiile care s-au făcut acum, s-ar putea să ne ajute să ieșim din impas".

Concordia nu a mai câştigat un meci contra lui FC Botoşani din decembrie 2013.

Miercuri, 9 septembrie

ora 16.30: Concordia Chiajna - FC Botoșani
ora 19.00: ACS Poli Timișoara - Petrolul Ploiești
ora 21.45 CSMS Iași - CFR Cluj

Joi, 10 septembrie

ora 16.30: FC Voluntari - Astra Giurgiu
ora 19.00: FC Viitorul - CS Universitatea Craiova
ora 21.45: Pandurii Târgu Jiu - Dinamo

Toate meciurile sunt ÎN DIRECT la Digi Sport, iar cele mai importante faze video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑