Zvonuri infirmate. Gareth Bale nu are de gând să plece de la Real Madrid



08 сентября 2015
Foto: ibtimes.co.uk

După mai multe speculaţii referitoare la transferul lui Gareth Bale la Manchester United, impresarul fotbalistul a infirmat toate zvonurile.

Gareth Bale nu va pleca de la Rel Madrid în viitorul apropiat. Agentul fotbalistului, Jonathan Barnett a declarat că zvonurile legate de transferul acestuia la un alt club sunt nişte aberaţii. Acesta a declarat că Bale este fericit la Real şi vrea să câştige încă multe trofee cu acest club.

"Este cel mai murdar lucru care se poate face în perioada de transferuri. În această perioadă, toţi îşi fac timp pentru a scrie astfel de prostii. Cel mai important este că Gareth Bale nu a spus niciodată că vrea să plece de la Real Madrid. Oficialii clubului la fel sunt mulţumiţi de prezenţa lui Bale în echipă. De ce ar trebui să plece de la Real Madrid, dacă toată lumea e fericită? Pur și simplu nu are sens, aberaţii complete", a spus Barnett.

De la începutul anului, Gareth Bale a fost dorit cu insistenţă de Manchester United. Conform presei, conducerea clubului englez făcuse două oferte pentru fotbalistul vicecampioanei Spaniei, dar Real a refuzat suma de 122 de milioane de euro.

Gareth Bale s-a transferat la Real Madrid în 2013, de la Tottenham. Galacticii au plătit atunci 100 milioane de euro, acesta fiind considerat cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

În cei doi ani petrecuţi la Real, Bale a jucat 60 de meciuri şi a marcat de 30 de ori. Galezul a câştigat anul trecut Liga Campionilor cu Real Madrid, marcând şi un gol în finala cu Atletico Madrid.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑