Accident teribil în Campionatul Mondial de IndyCar! Dario Franchitti s-a ales cu multiple fracturi



08 октября 2013

 

Dario Franchitti s-a ales cu multiple fracturi şi a rămas internat în spital, după ce maşina acestuia s-a lovit de parapet, timpul Campionatului Mondial de IndyCar. În urma impactului, au fost răniţi mai mulţi spectatori din tribune.

În ultimul tur al cursei de IndyCar din Houston, scoţianul Dario Franchitti lupta cu japonezul Takuma Sato pentru locul al cincilea, iar bolidul lui Franchitti s-a izbit de parapet la o viteză de peste 250 de kilometri pe oră.

Scoţianul a fost dus de urgenţă la spital cu multiple fracturi la coaste, gleznă şi un traumatism cranio-cerebral. Impactul a fost atât de dur încât mai multe bucăţi din bolidul condus de de Franchitti au sărit în tribună şi au lovit 13 spectatori, care au ajuns şi ei la spital.

Franchitti, în vârstă de 40 de ani, este cvadruplu campion mondial de Indycar, a fost căsătorit timp de mai bine de un deceniu cu actriţa Ashley Judd şi este văr cu pilotul de Formula 1 Paul Di Resta.

Etapa din Houston a fost câştigată de Will Powe. Ultima rundă a Mondialului de IndyCar va avea loc pe 19 octombrie, în California. Neo-zeelandezul Scott Dixon şi brazilianul Helio Castroneves, care se află pe primele două poziţii în clasamentul general, se vor duela pentru titlul mondial.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑