Competiţia de triatlon din Cozumel, Mexic: Nicola Spirig a câştigat concursul feminin, iar James Gomez s-a impus categoric la masculin



08 октября 2013

 

Campioana olimpică Nicola Spirig, din Elveţia, şi campionul mondial James Gomez, din Spania, şi-au confirmat statul de favoriţi la competiţia de triatlon care a avut loc pe insula Cozumel din Mexic. Spirig a câştigat dramatic competiţia feminină, iar Gomez s-a impus categoric la masculin.

Spaniolul Javier Gomez a obţinut al 14-lea său titlu din carieră, după ce a parcurs 750 metri înot, cinci kilometri alergat şi 20 kilometri cu bicicleta în 53 de minute şi 26 secunde. Sportivul iberic a fost urmat de francezul Aurelien Lescure şi rusul Dmitri Polianski.

La competiţia feminină lupta pentru primul loc a fost una crâncenă. Elveţianca Nicola Spirig a încheiat competiţia în 57 de minute şi 53 de secunde, depăşind-o cu doar cinci secunde pe americanca Sarah Groff. Ultima treaptă a podiumul a fost ocupată de Lisa Perterer din Austria.

"Aici este o insulă mare, iar spectatorii i-au susţinut pe toţi, nu numai pe mexicani. Atât pentru mine, cât şi pentru adversarii mei, a fost o experienţă extraordinară", a declarat Nicola Spirig.

La competiţia din Mexic au participat peste 20 de sportivi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑