Meci tensionat în această seară la Bucureşti! România se va duela cu Finlanda



08 октября 2015
Foto: mondonews.ro

Meci tensionat în această seară la Bucureşti! România se va duela cu Finlanda. Tricolorii pot să-şi asigure calificarea la Campionatul European din Franţa dacă vor învinge nordicii, iar Ungaria nu se va impune în faţa Insulelor Feroe.

România şi Finlanda se vor duela în al 11-lea meci direct. Tricolorii nu au pierdut niciodată în faţa nordicilor, iar selecţionerul Anghel Iordănescu e convins că elevii săi vor continua seria victoriilor în faţa acestei echipe.

"Considerăm că ne aşteaptă un meci dificil. O partidă cu un adversar care încă mai speră şi crede în calificare. Doresc şi sper ca jucătorii să dea dovadă de concentrare, determinare şi agresivitate", a spus selecţionerul României, Anghel Iordănescu.

Înainte de partida cu finlandezii, România este pe locul doi în grupa F, având cu un punct mai puţin decât liderul Irlanda de Nord. Selecţionata lui Iordănescu ar putea să-şi asigure calificarea la EURO-2016 dacă va învinge Finlanda, iar Ungaria nu va reuşi să se impună în faţa Insulelor Feroe.

"Jucăm acasă în faţa propriilor suporteri. Am câştigat meciul din deplasare cu Finlanda, trebuie să o facem şi în partida de acasă. Suntem mai valoroşi decât ei, însă ne respectăm adversarul. Asta este clar", a declarat mijlocaşul naţionalei României, Gabi Torje.

"Cred că avem forţa necesară ca să câştigăm acest meci. Cred că ne aşteaptă un meci dificil, pentru că Finlanda e o echipă bună", a zis fundaşul naţionale României, Vlad Chiriceş.

Partida de pe Arena Naţională dintre România şi Finlanda trebuia să se dispute iniţial fără suporteri, însă Federaţia Română de Fotbal a obţinut o victorie importantă la UEFA. Astfel, forul european a anulat sancţiunile anterioare.

În urma acestei decizii, biletele au fost puse în vânzare cu două zile înainte de meci, iar suporterii selecţionatei României au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională. Ei au stat la coadă până târziu în noapte pentru a cumpăra tichete.

Partida va începe în această seară la ora 21:45.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑