Tensiuni în Albania! Sute de poliţişti şi zeci de lunetişti vor supraveghea un... meci de fotbal



08 октября 2015

 

Tensiuni în Albania înainte de partida cu Serbia! Persoana care anul trecut a lansat drona la meciul tur cu sârbii la Belgrad a fost arestat. Totodată, albanezii au anunţat măsuri de securitate fără precedent.

Poliţia albaneză l-a arestat pe Ismail Morina, autorul gestului provocator făcut un an în urmă la Belgrad. Atunci, el a lansat o dronă cu un drapel al Albaniei Mari deasupra stadionului pe care se disputa partida Serbia - Albania din preliminariile EURO 2016.

Morina a fost reţinut la Tirana pentru port ilegal de armă, asupra sa fiind descoperit un pistol cu şase gloanţe. De asemenea, în automobilul său a mai fost descoperit un al doilea pistol, precum şi 30 de bilete de intrare la meciul retur dintre selecţionatele Albaniei şi Serbiei. Înainte de această partidă, albanezii au anunţat măsuri drastice de securitate pentru a evita posibile incidente.

Peste 1.500 de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi, miercuri, la Elbasan, unde a fost interzisă circulaţia şi parcarea maşinilor pe străzile principale şi în apropierea stadionului, iar barurile şi magazinele din aceste zone au fost închise.

Poliţia nu va permite fanilor să vizioneze meciul din blocurile din apropierea stadionului, cu excepţia celor care locuiesc acolo. Pe terasele unor blocuri vor fi instalaţi lunetişti, iar două elicoptere ale poliţiei vor monitoriza oraşul.

Pentru prima oară în istoria competiţiei, Albania are o şansă reală de a se califica la un turneu final european. Naţionala albaneză ocupă locul trei cu 11 puncte în Grupa I.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑