Într-un ring cu un campion mondial! Zeci de tinere au învăţat să se apere și să atace de la Constantin Țuțu



08 октября 2016

Zeci de tinere au avut ocazia să învețe să se apere, dar și să atace, de la cel mai bun luptător K1 de la noi din țară, Constantin Țuțu. Acesta le-a arătat și explicat fetelor poziția de bază în lupte și câteva dintre principiile luptelor marțiale.
Fetele, chiar dacă până acum nu au mai îmbrăcat mănuși pentru lupte, s-au descurcat de minune și au rămas încântate de această experiență: 
"Mi-am simțit puterea, credeam că știți cum. Fetele care nu se antrenează sunt un pic mai slăbuțe. Dar vreau să vă spun că este excepțional. Când simți cum bați știi deja că în cazul în care se întâmplă ceva te poți apăra cu siguranță".
"Îmi pare foarte interesant. Atmosferă bună, bună dispoziție".
"O lecție foarte bună cu un profesor foarte bun și le mulțumesc că ne-a dat voie să ne apărăm."
Printre fetele care au participat la master-class, Constantin Țuțu a remarcat o adevărată luptătoare pe care a invitat-o să vină la sală, iar pentru a o motiva, i-a făcut și o surpriză:
"Am primit o pereche de mănuși cadou, ca să mă pot antrena pe viitor". 
Luptătorul de K1 speră că lecția pe care le-a oferit-o tinerelor le va fi de folos: "Am văzut și câteva fete cu viteză, cu forță. M-am bucurat foarte mult și chiar le-am invitat să facă genul acesta de sport. O dată sau de două ori în viață poate ai nevoie de asta, să te aperi de cineva și o să poată să dea o lovitură, să știe cum să se apere".
Constantin Țuțu este multiplu campion mondial la K1, iar luna trecută a deschis un club sportiv care îi poartă numele.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑