TENSIUNI la echipa națională de fotbal a Moldovei în ajunul meciului cu Irlanda



08 октября 2016
FOTO: bunaziuafagaras.info
Tensiuni la echipa națională de fotbal în ajunul meciului cu Irlanda din preliminariile Campionatului Mondial-2018. Un component al selecționatei Republicii Moldova va fi exclus din lot. Selecţionerul Igor Dobrovolski a evitat să spună cine este acesta, însă a menţionat că nu are nevoie de "şobolani" la echipă, după cum s-a exprimat.
"Totul ce se vorbeşte în colectiv rămâne acolo. Eu doar nu spun nimic, nu acuz pe nimeni de nimic. La noi vedem că sunt unii care încearcă să-și acuze coechipierul de o greşeală monumentală şi îl face vinovat pe acesta. Astfel de lucruri nu pot fi făcute. Astfel de inși se numesc 'şobolani'. Deci, această persoană pur şi simplu va exclusă din lot chiar astăzi. Am nevoie de un colectiv! Indiferent ce fel de fotbalist este şi ce vedetă e considerată. Îmi este absolut indiferent", a declarat Dobrovolski
Meciul cu Irlanda va fi al treilea pentru "tricolori" în această campanie preliminară. În precedentele două, ei au pierdut cu Ţara Galilor în deplasare, scor 0-4, iar joi au fost învinşi de Serbia cu 0-3 chiar la Chișinău.
Echipa noastră naţională a încasat goluri din greşeli monumentale. Atât jucătorii, cât şi selecţionerul Igor Dobrovolski, au promis că în următoarele partide astfel de gafe impardonabile vor fi evitate.
"Sperăm că pe viitor nu vom repeta aceste greşeli. Ne-am săturat să oferim atâtea cadouri. Trebuie să evităm astfel de situaţii şi să căutăm succesul la porţile adverse", a spus Andrei Cojocari, mijlocaş naţionala Moldovei.
"Obiectivul principal este să reparăm greşelile, mai avem de lucru. Acum trebuie concentrare la maximum. Cred că, încet-încet, oamenii maturi ne vor înţelege. Cred ca greşelile, mai devreme sau mai târziu, să dispară", a precizat Dobrovolski.
Meciul Moldova-Irlanda va avea loc duminică pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 21:45. Cele două reprezentative se vor întâlni pentru prima dată. Partida va fi oficiată pe o brigadă de arbitri din Danemarca, cu Jacob Kehlet la centru.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑