Țucudean, din nou decisiv: "Îmi lipsește un coleg precum Dănciulescu"



08 декабря 2013

></p><p>George Țucudean a fost din nou decisiv pentru Dinamo. Atacantul a adus victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, prin golul marcat în repriza secundă. <a href=(VIDEO AICI)

Fostul vârf al lui Standard a mărturisit însă că îi lipsește în continuare Ionel Dănciulescu, care a decis să se retragă, după ce nu s-a mai mizat pe serviciile lui, în ultimul timp. În același timp, Țucudean a afirmat și că și-ar dori întreruperea campionatului, după această etapă.

"A fost un meci foarte greu, știam ce ne așteaptă. Am întâlnit o echipă incomodă, dar victorie este foarte importantă și sperăm să continuăm pe același drum. Totuși, este greu să mai jucăm, pentru că nu putem să ne antrenăm 100%, clima nu este bună în România. Putem să ne oprim, nu știu de unde atâta grabă, deoarece nu ne-am calificat la Mondiale", a spus atacantul lui Dinamo, la Digi Sport Special.

"Îmi lipsește un coleg de atac precum Dănciulescu, m-ar fi putut ajuta și acum, pentru că are o experiență enormă. Totuși, s-a luat o decizie și mergem așa mai departe. Eu sunt împrumutat până în vară la Dinamo, sper să marchez cât mai multe goluri. Acum este prea devreme să aflu dacă mă întorc la Standard", a mai declarat Țucudean.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑