Milsami Orhei - Dinamo Auto, scor 5:0



08 декабря 2014

În timp ce unele echipe se retrag pe bandă rulantă din Divizia Naţională, Milsami Orhei este în formă de zile mari şi luptă pentru titlu. Formaţia antrenată de Iurie Osipenco a învins în deplasare Dinamo Auto cu 5-0, reuşind şi două goluri excepţionale.

Milsami Orhei a învins în deplasare Dinamo Auto cu scorul de 5-0. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25, prin Constantin Iavorschi. Peste doar şase minute Romeo Surdu a dublat avantajul vulturilor. Gheorghe Andornic a majorat scorul la 3-0 în minutul 35. Cehul Karlo Belak a transformat un penalty în minutul 71, marcând golul patru al oaspeţilor.

Căpitanul lui Milsami, Romeo Surdu a stabilit rezultatul final cu cinci minute înainte de încheierea partidei.

"Băieţii s-au atârnat foarte serios de această partidă. Am dominat pe toată durata meciului. Am marcat cinci goluri, însă am fi putut să înscriem mai multe goluri", a declarat Iurie Osipenco.

"Din nou aceleaşi greşeli. Călcăm ca de obicei pe aceeaşi greblă. Pot să spun că facem greşeli copilăreşti. Îmi este foarte greu după atâtea înfrângeri să-i motivez pe fotbalişti", a spus antrenor Dinamo Auto, Igor Negrescu.

Milsami ocupă locul doi în Divizia Naţională cu 25 de puncte. Dinamo Auto fără niciun punct acumulat în acest sezon este lanterna roşie a clasamentului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑