Dinamo l-a prezentat pe Elhamid, un israelian care poate evolua pe trei posturi!



 

**VIDEO** Dinamo l-a prezentat pe Elhamid, un israelian care poate evolua pe trei posturi!

Dinamo l-a prezentat vineri oficial pe israelianul Hatem Elhamid, un jucător polivalent, care poate ocupa atât postul de vârf, cât și roluri mai defensive. Transferul concretizat vineri s-a efectuat la recomandarea selecționerului Israelului, Eli Guttman, iar directorul general Daniel Stanciu l-a prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Jucător cu pașaport israelian, Hatem Elhamid vine de la Maccabi Ashdod, acoperă trei posturi pe teren și are doar 23 de ani. Dinamo a căzut la un acord cu israelienii asupra unui împrumut până în vară, cu opțiune de cumpărare. Fotbalistul recent achiziționat de alb-roșii a declarat:

"Sunt foarte fericit că am devenit jucătorul lui Dinamo. Voi încerca să joc la cel mai înalt nivel și voi încerca să nu dezamăgesc. Știu că Dinamo are o mulțime de fani frumoși, este un club mare, unul dintre primele două din România. Sper să ajut echipa să crească în valoare și să urce în clasament", a declarat Elhamed, fotbalist crescut de Maccabi Tel Aviv și care a mai trecut în carieră și pe Charleroi, în 2011.

Daniel Stanciu a completat: "Este un jucător pe care mi l-a recomandat selecționerul Israelului. Este tânăr, de perspectivă, ni l-am dorit toți și ne bucurăm că s-a realizat transferul. Sperăm să confirme, să devină un jucător de bază!". Titular la Ashdod în ultimii patru ani, Elhamid a fost folosit doar în defensivă, pe benzile laterale, motiv pentru care nu a marcat decât un singur gol la echipa israeliană.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑