Atacul lui Dinamo prinde contur prin venirea lui Grozav: "E benefică această concurenţă"



 

**VIDEO** Atacul lui Dinamo prinde contur prin venirea lui Grozav:

Dinamo a făcut al doilea transfer de marcă al acestei pauze competiţionale, după sosirea lui Daniel Stanciu în funcţia de manager general. După venirea lui Marius Niculae, "câinii" l-au înregimentat şi pe Gicu Grozav, jucătorul de 24 de ani  liber de contract.

După cum a anunţat în exclusivitate digisport.ro, dinamoviştii au susţinut o conferinţă de presă prin care au anunţat înţelegerea dintre cele două părţi.

"Ne-am înțeles cu el, a făcut vizita medicală, îl așteptăm la club. Va semna până în vară cu opțiune pe încă un sezon. Ne bucurăm că va face parte din familia Dinamo. Depinde de ceea ce se va întâmpla din vară, dacă el va face parte din echipa din sezonul viitor.

Pregătim documentele să îl putem folosi încă de acum. El vine din postura de jucător liber. S-ar putea ca FIFA să ne elibereze un certificat de transfer temporar", a declarat Stanciu.

Dinamo a marcat 27 de goluri în acest tur de campionat, dintre care 12 au fost înscrise de atacanţi - Bilinski (8) şi Alexe (4). Fostul golgheter din "Ştefan cel Mare", Ionel Dănciulescu, speră ca echipa să fie mai ofensivă după sosirile lui Grozav şi Niculae.

"E benefică această concurență din atac pentru Dinamo. Fiecare își dorește să joace și să înscrie cât mai multe goluri pentru Dinamo. Îi obligă să marcheze", a susţinut "Corbul".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑