Obiective îndrăznețe fixate de noua conducere a lui Dinamo: "Dacă îți propui puțin, obții puțin!"



 

**VIDEO** Obiective îndrăznețe fixate de noua conducere a lui Dinamo:

Noua echipă care se află la conducerea lui Dinamo are planuri mari. Într-o conferință de presă organizată vineri și transmisă în direct de Digi Sport 3, formația din Ștefan Cel Mare și-a anunțat obiectivele pentru returul campionatului.

Noul manager general - Daniel Stanciu, noul antrenor - Mihai Teja, și managerul sportiv - Ionel Dănciulescu, au ținte mari pentru returul Ligii 1.

"Noi ne dorim un loc pe podium și cred că se poate. Diferența de puncte este destul de mică.", a spus Daniel Stanciu, care a fost completat imediat de Ionel Dănciulescu: "Mister (n.r. - Mihai Teja) le-a comunicat jucătorilor că vrea locul 2 și câștigarea Cupei Ligii. Mă bucur că a pus aceste obiective, deoarece când îți propui puțin, și obții puțin."

Dinamo este în prezent pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, la 8 puncte de poziția secundă, ocupată la finalul lui 2014 de CFR Cluj. De asemenea, "câinii" sunt calificați în semifinalele Cupei Ligii, alături de Pandurii, Astra și Steaua.

Chiar dacă a reușit deja aducerea lui Marius Niculae, Gicu Grozav și Hatem Elhamid, Dinamo își propune în continuare realizarea altor transferuri în perioada de mercato din iarnă:

"Am avut o discuție pentru Crețu, chiar domnul Anghelache a mers până acolo și a vorbit pentru el. Este în continuare în atenția noastră, tratativele continuă.

Suntem în discuții și cu alți jucători. Trebuie să ne completăm lotul. Vrem jucători cu experiență, să înțeleagă spiritul lui Dinamo, ce își dorește patronul, toată lumea din club. Ne dorim să schimbăm mentalitatea. Acest lucru l-am făcut și la Târgu Mureș, fotbaliști cu titluri și campionate.", a dezvăluit Daniel Stanciu, managerul general al lui Dinamo.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑