Budescu, primul la reunirea Astrei. Ce jucători au lipsit de la antrenamente



**Budescu, primul la reunirea Astrei.** Ce jucători au lipsit de la antrenamente

Liderul Ligii 1 a reluat pregătirile după vacanţa de iarnă. 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea Astrei. Au lipsit Teixeira, Boldrin şi Lung, învoiţi de Şumudică, în timp ce Găman nu este refăcut după operaţie. Dorit insistent de Steaua, Constantin Budescu a arătat că i-a fost dor de fotbal. A venit primul la terenul de antrenament.

"Ţi-ar fi greu să îl vezi pe Budescu în tricoul Stelei, contracandidată la titlu? Normal că va fi greu pentru toţi, dar în acelaşi timp m-aş bucura pentru el, că merge acolo şi face performanţă. E un jucător foarte bun.

Eu, sincer să vă spun, n-am vorbit foarte mult cu cei de la Steaua. Am stat destul în Romania, din ce în ce mai greu o să fie în fotbalul românesc şi îmi doresc foarte mult să plec în străinătate", a recunoscut Gabriel Enache.

Şumudică a primit asigurări din partea conducerii că nu vor pleca jucători de la Astra.

"Eu nu pot să mă pun în calea fericirii unui jucător, chiar dacă am spus la momentul respectiv că, dacă ar pleca un jucător la Steaua, eu voi renunţa şi îmi voi da demisia. În momentul de faţă, n-a plecat niciun jucător la Steaua.

Eu cred că e încheiată telenovela Budescu, din moment ce ieri patronul clubului mi-a transmis că nu pleacă decât pentru o anumită sumă, cred că e ok", a specificat Şumudică.

Astra va efectua două stagii de pregătire în Cipru. Luni va pleca în primul cantonament, acolo unde va disputa două amicale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑