LIVE &SCORE Roma - Milan (21:45, Digi Sport 2). Meci decisiv pe Olimpico



 

**LIVE VIDEO&SCORE** Roma - Milan (21:45, Digi Sport 2). Meci decisiv pe Olimpico

AS Roma şi AC Milan se întâlnesc în ultima etapă a turului din Serie A TIM, într-un meci decisiv pentru soarta celor doi antrenori, Rudi Garcia şi Sinisa Mihajlovic.

Înaintea partidei de pe Stadio Olimpico, transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 21:45, capitolinii au doar o victorie în ultimele şase etape, în timp ce adversarii lor au obţinut două succese în precedentele şapte runde.

Roma îl va avea la dispoziţie pe Pjanic, care va reveni după suspendarea din etapa precedentă, în timp ce la Milan, Cerci, cel mai criticat jucător al rossonerilor după eşecul cu Bologna (0-1), a fost lăsat în afara lotului.

"Meciurile cu Roma şi Carpi sunt fundamentale, dar eu le înfrunt cu fruntea sus. Rezultatele vor decide dacă rămân sau nu, dar eu nu voi demisiona. Eu plec doar dacă văd o echipă care nu este alături de mine", a declarat Mihajlovic, înaintea confruntării de azi.

La rândul său, Rudi Garcia nu a părut afectat de zvonurile privind o posibilă demitere, în cazul unui alt pas greşit. "Partidă decisivă pentru mine? Nu contează. Nu am timp de pierdut cu astfel de lucruri. E suficient un declic şi lucrurile se vor schimba", a spus francezul de pe banca giallorossilor.

Trei din ultimele cinci dueluri directe dintre Roma şi Milan s-au încheiat la egalitate. Un rezultat care nu ar ajuta pe nimeni în această seară.

Roma: Szczesny - Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Salah, Gervinho, Iago Falque

Antrenor: R. Garcia

Milan: Donnarumma - Abate, Mexes, Romagnoli, De Sciglio - Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura - Luiz Adriano, Bacca

Antrenor: S. Mihajlovic

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑