Transfer de rasunet pentru rugby-ul moldovenesc: Cobalas a semnat cu Bordeaux-Begles - VIDEO




Un nou transfer de rasunet pentru rugby-ul moldovenesc. Vadim Cobalas a ajuns in cel mai tare si cel mai platit campionat din lume. Contractul lui Cobalas la gruparea engleza Sale Sharks expira abia in vara, dar moldoveanul deja a semnat cu o echipa din Franta.

 

Dupa 5 sezoane petrecute in Anglia, la formatia Sale Sharks, moldoveanul Vadim Cobalas va ajunge in top 14, la gruparea Bordeaux-Begles.

 

Site-ul oficial al gruparii din campionatul Frantei a anuntat ca pilierul nationalei Moldovei a semnat deja un contract pe 3 sezoane. Desemnat in 2015 jucatorul anului la Sale Sharks, Cobalas avea mai multe oferte, dar a ales Franta. Formatia din Bordeaux este o echipa de top, cu pretentii la cucerirea campionatului si Ligii Campionior la rugby.

 

In 2015, statistic, rugbistul moldovean Vadim Cobalas a evoluat cele mai multe minute pe postul de pilier dreapta in campionatul Angliei. Pe 7 mai moldoveanul in varsta de 32 de ani va petrece ultimul joc in Anglia, si deja in aceeasi luna va putea debuta in campionatul Frantei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑