Aproape de o megafinala: Djokovic si Nadal s-au calificat in semifinalele turneului din Qatar - VIDEO




Tot mai aproape de primul supermeci al anului. Novak Djokovic si Rafael Nadal s-au calificat in semifinalele turneului din Qatar. Tenismanul sarb va intalni un adversar din Cehia, iar spaniolul va juca impotriva unui ucrainean.

 

Novak Djokovic a controlat primul set al meciului cu Leonardo Mayer, din Argentina. Sarbul, liderul tenisului mondial, a castigat cu 6 la 3, insa al doilea set avea sa fie cu un scenariu diferit. Mayer, numarul 35 in topul ATP, a castigat primele doua game-uri si a continuat sa joace tare. Argentinianul a condus chiar cu 5 la 3, insa adversarul a revenit spectaculos si a dominat finalul. Djokovic nu i-a mai permis lui Mayer sa dicteze jocul si a smuls victoria, scor 7 la 5. 

 

Novak Djokovic va da piept cu cehul Tomas Berdych, in semifinale. In penultimul act a avansat, ieri, si spaniolul Rafael Nadal. Al 5-lea tenisman al lumii a avut parte de un meci dificil contra rusului Andrei Kuznetsov. Nadal, campion la Doha in 2014, a invins cu 6 la 3, 5 la 7 si 6 la 4. 

 

Adversarul lui Nadal din semifinale va fi ucraineanul Ilia Marchenko. Campionul turneului din Qatar va pleca acasa cu 200 de mii de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑