Iordănescu rămâne ferm: ”Cluburile, obligate să trimită jucători la lot”. Sfat pentru Budescu



Iordănescu rămâne ferm: **”Cluburile, obligate să trimită jucători la lot”.** Sfat pentru Budescu

Anghel Iordănescu rămâne ferm pe poziţii după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că nu îşi doreşte ca selecţionerul să convoace mulţi jucători de la Steaua pentru stagiul de pregătire. Iordănescu acceptă, însă, un dialog cu antrenorii candidatelor la titlu.

Anghel Iordănescu nu dă înapoi şi speră ca toţi jucătorii pe care îi va convoca pentru stagiul de pregătire al naţionalei să se prezinte la lot. Totuşi, selecţionerul nu refuză dialogul cu cluburile care vor avea mulţi fotbalişti convocaţi.

„Eu cred că lucrurile sunt foarte clare. În orice moment, pot discuta cu antrenorul Stelei, cu cei de la Dinamo, Viitorul, Pandurii, dar cred că din punctul meu de vedere, al FRF, lucrurile sunt clare. E un turneu aprobat de Comitetul Executiv și toate echipele trebuie să trimită jucătorii la echipa națională”, a declarat selecționerul României.

Doi dintre jucătorii de atac pe care Iordănescu îi vrea la Euro, Budescu şi Marica, nu au încă echipe, iar selecţionerul speră ca situaţia lor să se lămurească rapid. Ambii au fost foarte aproape de a ajunge la Steaua.

„Mi-aș dori ca Budescu să joace în Europa, la o echipă mare, dar dacă nu îi doresc să își aleagă singur destinul, dar să joace meci de meci și să câștige trofee.

Lui Marica nu aș putea să-i dau un sfat. Fiecare are dreptul să-și aleagă singur viitorul. În orice caz, el este un jucător de valoare, a demonstrat asta. Îi doresc și-l sfătuiesc să joace, să intre din nou în circuitul fotbalistic, pentru a putea fi din nou convocat la națională”, a încheiat Iordănescu.

24 ianuarie-6 februarie este perioada cantonamentului echipei naţionale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑