Guingamp-Lille 0-1. A doua victorie la rând pentru oaspeți, după cea cu liderul



 

**VIDEO** Guingamp-Lille 0-1. A doua victorie la rând pentru oaspeți, după cea cu liderul

Lille rămâne pe locul al 8-lea în Ligue 1 și după etapa a 28-a, grație victoriei cu 1-0 de pe terenul lui Guingamp. A fost a doua consecutivă în campionat, după 2-1 cu liderul Lyon, în runda precedentă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Nolan Roux, în minutul 51.

Prima parte a meciului a fost marcată de accidentarea lui Franck Beria. Fundașul stânga de la Lille a ieșit pe targă în minutul 16, după ce a suferit o leziune la genunchi în urma unui contact cu Pied.

Cea mai mare ocazie a gazdelor în repriza întâi i-a aparținut lui Giresse, dar Enyeama a reușit să respingă. Și Jonas Lossl a avut o intervenție bună, la poarta cealaltă, la șutul lui Marcos Lopes, din pasa lui Roux (44).

Lopes i-a întors serviciul lui Roux în minutul 51, când acesta nu a iertat și punctat cu un șut superb. A devenit și cel mai bun marcator al lui Lille, acesta fiind al patrulea său gol în actualul sezon de Ligue 1. Câte 3 reușite mai au Origi, Gueye și Marcos Lopes.

Guingamp - Lille s-a terminat 0-1, iar gazdele au căzut până pe locul al 13-lea în clasamentul primei ligi franceze, cu 35 de puncte (golaveraj 30-40). Lille rămâne pe poziția a 8-a, cu 38 de puncte, la egalitate cu Rennes, dar cu un golaveraj superior (24-24, față de 28-34).

ECHIPELE

Guingamp: Jonas Lossl - Jacobsen, Kerbrat, Angoua, Lemaitre - Pied, Diallo, Snakhare, Giresse (61 Yatabare) - Beauvue (79 Beauvue), Marveaux (61 Mandanne);
Antrenor: Jocelyn Gourvennec;

Lille: Enyeama - Corchia, Kjaer, Basa, Beria (14 Sidibe) - Balmont, Gueye, Traore - Marcos Lopes (86 Meite) - Origi (79 Diaby), Roux;
Antrenor: Rene Girard.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑