Napoli - Inter 2-2. Icardi a egalat târziu și i-a cerut scuze portarului advers



 

**VIDEO** Napoli - Inter 2-2. Icardi a egalat târziu și i-a cerut scuze portarului advers

Inter a trăit periculos pe San Paolo - a fost condusă cu 2-0, dar a revenit pe final şi a plecat cu un punct de la Napoli. George Pușcaș a jucat ultimele 10 minute în deplasarea din etapa a 26-a.

Higuain a semnat cea mai mare ocazie din prima repriză, încheiată fără gol. Reuşitele, în schimb, au venit în partea a doua. Hamsik şi eurogolul lui Higuain au dus scorul la 2-0 pentru Napoli cu jumătate de oră înainte de final.

Argentinianul a înscris unul din cele mai frumoase goluri ale etapei din Serie A. A fost totodată şi prima reuşită a lui Higuain din afara careului din septembrie 2013. Inter nu s-a dat bătută şi, la finalul unui atac prelungit, Palacio a redus din avantajul gazdelor.

Mancini a forţat egalarea şi l-a trimis în teren şi pe românul George Puşcaş în minutul 84. Atacurile au dat până la urmă roade. Palacio a scos un penalty şi eliminarea lui Henrique. Icardi a transformat spectaculos prima lovitură de pedeapsă dictată împotriva lui Napoli din octombrie 2013 încoace şi partida s-a terminat 2-2.

După faza golului de 2-2, Icardi s-a dus la portarul Andujar pentru gestul său. Cei doi sunt colegi în echipa națională a Argentinei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Napoli (4-2-3-1): Andujar - Henrique, Albiol, Koulibaly, Strinic - David Lopez, Inler - Jose Callejon (88 Mesto), Hamsik (80 Gabbiadini), Mertens (73 de Guzman) - Higuain. Antrenor: R. Benitez

Inter (4-3-1-2): Handanovic - Santon, Ranocchia, Juan (84 Pușcaș), D'Ambrosio - Guarin, Medel, Brozovic (64 Hernanes) - Shaqiri - Icardi, Palacio. Antrenor: R. Mancini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑