Phelps abia așteaptă să revină pe scena olimpică. Ce crede sportivul despre Jocurile de la Rio



Înotătorul american Michael Phelps se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

Înaintea celui mai important eveniment din sportul mondial în 2016, sportivul este de părere că, pentru el, Olimpiada de la Rio de Janeiro are o importanță covârșitoare. El consideră că această olimpiadă trebuie să dea un imbold sportului mondial după scandalurile de corupţie şi dopaj din ultimul timp.

"Este o experienţă formidabilă. Odată ce ai participat la Olimpiadă și ai devenit olimpic, rămâi în asemenea postură pentru totdeauna. Cred că este ceva remarcabil. Este o mare performanţă pentru orice sportiv. Olimpiada este un eveniment multaşteptat. Sper că, după scandalurile din ultima perioadă, în această vară vom putea schimba percepţia sportului într-una pozitivă", a declarat Michael Phelps.

În vârstă de 31 de ani, Michael Phelps va deveni tătic pentru prima oară în luna mai. Sportivul din Statele Unite nu are frică de virusul Zika şi o să meargă la Jocurile Olimpice cu fiul său şi iubita Nicole.

"Nu suntem îngrijoraţi de faptul că va trebui să călătorim împreună cu bebeluşul nostru. Noi chiar ne dorim acest lucru. Fiul meu va avea posibilitatea să urmărească ultima mea evoluţie olimpică. Va fi un eveniment pe care nu-l voi uita vreodată", a precizat sportivul.

Michael Phelps are în palmares 22 de medalii olimpice, dintre care 18 de aur. El este cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑