Dinamo - VM Zalău 2-3. Oaspeții vor juca finala Cupei cu Tomis Constanța



 

**VIDEO** Dinamo - VM Zalău 2-3. Oaspeții vor juca finala Cupei cu Tomis Constanța

Volei Municipal Zalău s-a calificat în finala Cupa României! Echipa lui Stoyan Stoev nu a avut însă meci uşor, în penultimul act - a intalnit-o pe Dinamo, echipă în faţa căreia nu pierduse niciun set în acest sezon al Diviziei A1.

Condusă în primul act cu 21-16, vicecampioana României a reuşit o revenire spectaculoasă şi a câştigat in prelungiri, 29-27.

Replica dinamoviştilor nu a întârziat și gazdele s-au impus cu 25-20 şi au restabilit egalitatea. Echilibrul s-a păstrat şi după disputarea următoarelor seturi - Zalăul şi l-a adjudecat pe al treilea la 23, iar Dinamo pe următorul, 25-22.

Experienţa voleibaliştilor lui Stoyan Stoev şi-a spus cuvântul în decisiv. Zalaul s-a impus cu 15-6 si va evolua cu trofeul pe masă, ÎN DIRECT la Digi Sport.

În cea de-a doua semifinală, voleibaliștii de la Tomis Constanța au uitat de problemele financiare de la club și au trecut lejer de rivalii din Craiova. Oltenii au condus în primul set - au ajuns primii la 15, însă campioana nu le-a mai lăsat apoi vreo șansă.

A fost 25-20 pentru Tomis, care a rezolvat și mai rapid actul secund. Constănțenii s-au impus la 16, iar în cel de-al treilea set au făcut spectacol.

Campionii au încheiat meciul în minimum de seturi, iar astăzi vor juca finala Cupei României cu Zalăul - de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 3.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑