Campioni, dar fără prime. Progress Chişinău a primit cupa şi medaliile pentru titlul câştigat



 

Progress Chişinău a primit cupa şi medaliile pentru câştigarea titlului în Campionatul Moldovei la fotbal în sală. Campionii nu aşteaptă prime de la conducerea clubului şi spun că joacă mai mult din plăcere. Progress va reprezenta Moldova în Cupa UEFA la fotbal în sală.

Progress Chişinău a devenit campioană pentru al doilea an consecutiv. Elevii lui Dorin Coceban şi-au asigurat titlul cu 4 etape înainte de finalul sezonului. Jucătorii au primit medaliile şi cupa după finalul meciului cu Atletico. Progress a pierdut cu 1-2 partida, care nu a avut nicio miză pentru campioni.

"Prime nu avem pentru titlu. Avem prime pentru fiecare meci, care ni se promit, dar din păcate jucăm fără bani. Este foarte rău, dar nu avem din ce alege. Noi am demonstrat că fără bani putem să devenim campioni", a declarat antrenor Progress Chişinău.

"Jucăm din plăcere. Avem şi mândrie. Nimeni nu vrea să renunţe atunci când echipa este campioană şi ocupă primul loc", a spus jucătorul Iaroslav Subbotin.

În actualul sezon, Progress a cucerit şi Cupa Moldovei, reuşind astfel eventul.

În Campionatul naţional a rămas intriga doar în lupta pentru locurile 2 şi 3, între formaţiile Atletico Chişinău şi Olimpia Bălţi. Cele două cluburi se vor întâlni sâmbătă, în etapa a 17-a a campionatului. După retragerea echipei Tarsus, în Divizia Naţională au rămas doar 4 formaţii.

"Nu este aşa de greu din punct de vedere financiar de întreţinut o echipă de futsal. E mai uşor decât în fotbal, dar vedeţi că în fotbal este puţin şi aici e puţin. Acum e timpul aşa", a precizat preşedintele asociaţiei de futsal, Alexandru Burlac.

Sezonul la fotbal în sală se va încheia peste o săptămână.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑