PSG - Guingamp 6-0. Festival ofensiv al campioanei, cu faze spectaculoase. Primul hat-trick al lui Cavani! 



**PSG - Guingamp 6-0.** Festival ofensiv al campioanei, cu faze spectaculoase. Primul hat-trick al lui Cavani! 

Paris Saint-Germain își continuă seria impresionantă pe acest final de sezon în Ligue 1. În prima partidă a etapei a 36-a, parizienii s-au impus cu 6-0 în faţa lui Guingamp, una dintre cele trei echipe care reușiseră să-i învingă în actuala ediţie de campionat.

Aflat în conflict cu antrenorul Laurent Blanc, din cauza faptului că nu este folosit pe poziţia sa preferată, cea de atacant central, Edinson Cavani a fost eroul partidei de pe Parc des Princes. Urugayanul a marcat de trei ori şi şi-a trecut astfel în cont primul hat-trick în tricoul campioanei Franţei.

Cavani a deschis scorul după doar două minute, pentru ca Ibrahimovic să dubleze avantajul gazdelor, în minutul 18, după o pasă primită de la Verratti.

Imediat după pauză, Ibra s-a transformat din marcator în pasator. În doar patru minute, suedezul a oferit două assisturi, iar Cavani şi Maxwell au dus scorul la 4-0 după mai puţin de o oră de joc.

Cavani şi-a completat hat-trick-ul cu 20 de minute înainte de final, când l-a învins pe Lossl după o nouă pasă decisivă superbă trimisă de Verratti.

În prelungiri, Sorbon l-a faultat în careu pe Ibrahimovic, iar suedezul a transformat lovitura de pedeapsă şi a stabilit rezultatul final, 6-0 pentru PSG, cea mai clară victorie obţinută de echipa din capitala Franţei în actuala ediţie de campionat.

Pentru prima dată în acest sezon, PSG bifează şapte victorii consecutive în Ligue 1, serie în care a marcat nu mai puțin de 26 de goluri şi a primit doar 6.

PSG: Sirigu - Aurier, Marquinho, Thiago Silva, Maxwell - Verratti, Cabaye (Lucas 69), Matuidi (Rabiot 77) - Pastore (Lavezzi 78), Ibrahimovic, Cavani

Antrenor: Laurent Blanc

Guingamp: Lossl - Jacobsen, Kerbrat, Sorbon, Lemaitre - Beauvue, Mathis, Sankhare, Giresse (Diallo 60) - Marveaux (Cardy 87) - Mandanne (Salibur 71)

Antrenor: Jocelyn Gourvennec

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑