Rafael Nadal s-a calificat în semifinale la Madrid, unde se va duela cu Tomas Berdych



 

Rafael Nadal **s-a calificat în semifinale la Madrid,** unde se va duela cu Tomas Berdych

Spaniolul Rafael Nadal, deţinătorul titlului, s-a calificat vineri în semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, după ce l-a învins în sferturi pe bulgarul Grigor Dimitrov (numărul 11 mondial) în două seturi aprig disputate, scor 6-3 6-4.

Campion en-titre, numărul patru mondial a reuşit trei break-uri în actul inaugural al meciului cu Grigor Dimitrov, pe care şi l-a adjudecat cu 6-3, grație unor schimburi lungi adjudecate la limită.

Bulgarul clasat pe locul 11 ATP a încercat să revină în setul secund, în care a condus cu 3-1. Nadal a mai cedat însă doar un game până la final şi s-a impus cu 6-4. Fanii săi au remarcat serviciul bun al ibericului, dar și deplasarea și mobilitatea care i-au adus multe puncte.

Nadal (28 de ani), numărul 4 ATP, s-a impus după o oră şi 47 de minute şi va juca sâmbătă în semifinale cu cehul Tomas Berdych (numărul 7), care l-a eliminat pe John Isner, scor 3-6, 7-6(7), 7-6(1), ÎN DIRECT la Digi Sport.

În ultimul meci al serii, David Ferrer nu i s-a putut opune japonezului Kei Nishikori, deși a avut 2-0 și serviciul în primul set. Asiaticul s-a impus după o oră și 10 minute, scor 6-4, 6-2.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑