Mourinho recunoaşte: "Messi e de neoprit, petreceam ore întregi să mă gândesc cum să-l blocăm"



 

**Mourinho recunoaşte:**

VIDEO Barcelona - Bayern 3-0. Dubla reușită de Lionel Messi împotriva lui Bayern, în turul semifinalelor UEFA Champions League, l-a făcut și pe unul dintre adversarii cei mai aprigi ai Barcelonei să îl laude pe cel care în această săptămână a devenit cel mai bun marcator al competiției.

Tehnicianul lui Chelsea a spus că Messi este de neoprit, imposibil de marcat și că, de fiecare dată când juca împotriva Barcelonei, petrecea ore întregi gândindu-se cum să organizeze o apărare colectivă pentru contracararea argentinianului. 

Mourinho a jucat contra Barcelonei în UCL când era antrenor la Chelsea și la Inter, iar în campionat și în Cupa Spaniei a întâlnit-o ca tehnician al lui Real Madrid.

"E cel mai periculos adversar pe care l-am întâlnit și, de multe ori, când am jucat împotriva lui, am petrecut ore întregi gândindu-mă cum să-l oprim în mod colectiv. E imposibil să-l marchezi.", a declarat Jose Mourinho, potrivit publicației iberice Mundo Deportivo.

"E unic, e de neoprit. Întotdeauna face diferența. Cu el, orice echiă mare poate câștiga UEFA Champions League.", a adăugat portughezul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑