Cavani a marcat primul hat-trick la PSG, dar nu e sigur că rămâne. Ar putea reveni în Serie A, împreună cu Ibra!



 

**VIDEO** Cavani a marcat primul hat-trick la PSG, dar nu e sigur că rămâne. Ar putea reveni în Serie A, împreună cu Ibra!

VIDEO PSG - Guingamp 6-0. Edinson Cavani a reușit primul său hat-trick în tricoul lui Paris Saint-Germain, dar încă nu este sigur că va continua în Franța.

După prestația de vineri seară, în Italia s-au relansat discuțiile despre transferul uruguayanului, care săptămâna trecută vorbea de o plecare, fiind nemulțumit că la PSG nu joacă pe postul său preferat, cel de atacant central. Cu Zlatan Ibrahimovic în discuții cu AC Milan pentru o revenire pe Stadio San Siro, Cavani ar putea prelua, din sezonul viitor, rolul de lider în atacul parizian, dar lucrurile nu sunt clare, deocamdată.

Sud-americanul este curtat, la rândul lui, de Manchester United, Juventus Torino și Atletico Madrid, iar cotidianul Tuttosport a publicat, azi, informația potrivit căreia cea mai probabilă destinație a lui Cavani ar fi Serie A, în cazul unei plecări de pe Parc des Princes.

Juventus a discutat deja cu atacantul, iar tatăl acestuia spune că va avea o întrevedere cu șefii torinezilor, la finalul sezonului, dacă și PSG va lua în calcul despărțirea de Cavani.

"O revenire a lui Edinson în Italia? Întâi, trebuie întrebați cei de la PSG, dacă sunt interesați să îl vândă. Juventus e un club mare, cel mai bun din Italia. La finalul sezonului, vom fi gata să discutăm și să ne întâlnim cu șefii lui Juventus. Cu Manchester United nu am avut contact.", a spus tatăl lui Cavani, potrivit sursei citate.

Sursa foto: psg.fr

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑