Ronaldinho a adus victoria în ultimul minut, cu noroc. Două goluri în 4 zile la Queretaro



**VIDEO** Ronaldinho a adus victoria în ultimul minut, cu noroc. Două goluri în 4 zile la Queretaro

Brazilianul Ronaldinho a adus victoria lui Queretaro, sâmbătă dimineață, în fața lui Jaguares, cu un gol marcat în ultimul minut.

Fostul câștigător al Balonului de Aur a transformat un penalty cu noroc și a ajuns la cota 7 în topul marcatorilor în acest sezon. În 2015, aceasta a fost a patra reușită a sud-americanului.

Prin golurile sale, Ronaldinho (35 de ani) a adus 5 puncte în ultima săptămână pentru Queretaro, în două meciuri jucate la interval de 4 zile. Marți, pe 5 mai, a punctat în victoria cu 2-1 pe terenul celor de la Morelia, iar sâmbătă a adus victoria cu 1-0 contra lui Jaguares de Chiapas.

După golul de sâmbătă, marcat în minutul 90+7, Ronaldinho a sărbătorit un minut și jumătate. După ce s-a bucurat alături de colegi, și-a dat tricoul jos și l-a rotit deasupra capului, alergând prin fața peluzei ocupate de propriii fani, după care a făcut și câțiva pași de samba și plecăciuni.

În acest moment, Queretaro este pe locul al cincilea în campionatul din Mexic, cu 26 de puncte după 17 runde, la egalitate cu Chivas și America, ambele înaintea jocurilor din această etapă. Lider este Veracruz, cu 28 de puncte, dar în această rundă mai au de jucat și Tigres UANL și Atlas, cu același număr de puncte.

Queretaro este a șaptea echipă de club pentru care evoluează Ronaldinho în carieră, după Gremio Porto Alegre, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo şi Atletico Mineiro.

7 goluri în 20 de apariții are Ronaldinho în campionatuil din Mexic, în acest sezon.

33 de goluri în 97 de selecții are Ronaldinho în echipa națională a Braziliei, alături de care a fost campion mondial în 2002.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑