Primele imagini de la Steaua, cu antrenamentele lui Rădoi. A avut 21 de jucători la pregătirile din Braşov



 

**VIDEO** Primele imagini de la Steaua, cu antrenamentele lui Rădoi. A avut 21 de jucători la pregătirile din Braşov

Steaua s-a reunit în cursul zilei de luni, iar marţi a început deja primul cantonament al verii, la Braşov, la baza Forex. Dimineaţa, Mirel Rădoi a condus primul său antrenament în calitate de tehnician al campioanei României, iar reporterul Digi Sport Viorel Grigoroiu a fost prezent la eveniment şi ne-a transmis detaliile şedinţei de pregătire.

Despre transferurile vehiculate în ultima vreme probabil că vom afla răspunsurile peste câteva zile, când Mirel Rădoi va fi prezentat oficial. Nu s-a întâmplat acest lucru dintr-un motiv administrativ: contractele membrilor staff-ului vechi nu au expirat încă şi nu au fost reziliate.

Staff-ul nou şi-a început treaba la Braşov, Mirel Rădoi fiind ajutat de Massimo Pedrazzini (care are licenţă PRO), de Nicolae Dică, de Daniel Opriţa şi de preparatorul fizic Ciprian Prună.

Imaginile pe care le veţi vedea mai jos sunt de la al doilea antrenament organizat de Mirel Rădoi, prima şedinţă desfăşurându-se dimineaţa (a fost una în care staff-ul s-a concentrat pe pregătirea fizică a jucătorilor). În cursul după-amiezii, o parte din lot a lucrat cu banda TRX, iar cealaltă parte a făcut exerciţii de mobilitate, înainte de antrenamentul tehnico-tactic la care au participat toţi fotbaliştii.

Jucătorii au fost cuceriţi de Rădoi încă de la prima întâlnire. "A arătat deja că a fost un lider al echipei", a declarat Rareş Enceanu, unul dintre tinerii pe care-i va pregăti Rădoi din sezonul viitor.

21 de jucători a avut Mirel Rădoi la pregătiri: fotbaliştii care n-au fost convocaţi la naţionale, Tănase şi Filip care s-au pregătit separat, dar şi jucătorii cărora le-au expirat împrumuturile, precum şi câţiva juniori chemaţi de noul antrenor să se pregătească cu prima echipă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑