Rareş Enceanu, impresionat de autoritatea noului antrenor al Stelei: "Se vede că e un adevărat lider"



 

**VIDEO** Rareş Enceanu, impresionat de autoritatea noului antrenor al Stelei:

Mirel Rădoi i-a cucerit deja pe jucătorii din lotul Stelei. Rareş Enceanu (20 de ani), mijlocaşul adus iarna trecută de la FC Braşov, speră chiar să fie coechipier cu noul tehnician al echipei, care nu a exclus 100% revenirea pe teren în calitatea de jucător.

"Tot timpul când se schimbă antrenorul este altă atmosferă, jucătorii vin mai motivaţi şi se schimbă multe date. S-ar putea să ne înţeleagă mai bine Mirel. M-a impresionat autoritatea lui, se vede că este un adevărat lider. A zis că nu vrea să ne adresăm cu Mister sau Coach. Este un simbol al Stelei. Mi-aș dori să joc cu Rădoi, un simbol al clubului Steaua. Este o plăcere să-l ai ca antrenor, ar fi o plăcere și mai mare să joc alături de el. Steaua tot timpul a fost puternică. Plecarea unor jucători destabilizează un pic lotul, dar cred că jucătorii care vor veni se vor integra foarte bine", a spus Rareș Enceanu într-o conferinţă de presă.

Sub comanda lui Constantin Gâlcă, Enceanu a jucat un singur meci în Liga 1 sezonul trecut. El este evaluat de site-urile de specialitate la suma de 200.000 de euro.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑