Cristiano Ronaldo pierde teren! Topul celor mai valoroși fotbaliști din lume



 

Surpriza în topul celor mai valoroşi fotbalişti din lume. Cristiano Ronaldo a căzut pe locul trei, fiind depăşit de mijlocaşul lui Chelsea Londra, Eden Hazard.  Pe primul loc se află Lionel Messi, care a fost desemnat cel mai scump jucător din lume pentru al patrulea an consecutiv.

Centrul Internaţional de Studii Sportive publică în fiecare an topul celor mai scumpi jucători din lume. Clasamentul este bazat pe mai multe criterii printre care rezultate, trofee câştigate, durata contractului şi nivelul competiţiei în care participă.

Cu o valoare cuprinsă între 255 şi 280 de milioane de euro, Lionel Messi e de două ori mai scump decât jucătorul clasat pe locul doi al acestui top, belgianul Eden Hazard.

Argentinianul a câştigat în acest sezon titlul în La Liga, Cupa Spaniei, dar şi Liga Campionilor.

Hazard, care a devenit campion în Anglia cu Chelsea, l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, care nu are o cotă de piaţă mai mare de 125 de milioane de euro.

Pe locul patru se află Neymar de la Barcelona. Brazilianul valorează aproximativ 100 de milioane de euro, în timp ce Sergio Aguero de la Manchester City se află pe poziţia a cincea cu o cotă de 86 de milioane de euro.

Uruguayanul Luis Suarez ocupă poziţia a 11-a, cu maximum 66 de milioane de euro, cu 14 mai puţin decât au plătit oficialii clubului catalan, atunci când vara trecută l-au transferat de la Liverpool.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑