Mirel Rădoi vrea transferuri rapide la Steaua! Statistica e de partea fostului internaţional



 

**VIDEO** Mirel Rădoi vrea transferuri rapide la Steaua! Statistica e de partea fostului internaţional

Steaua şi-a făcut deja lista cu transferurile pe care vrea să le facă în această vară, una în care se va şi despărţi de o serie de jucători importanţi, care au pus umărul la câştigarea ultimelor 3 titluri din Liga I.

Noul antrenor, Mirel Rădoi, vrea să aibă la dispoziţie cât mai repede noul lot de fotbalişti, cu care va ataca toate trofeele interne, dar şi accederea în grupele UEFA Champions League. Deocamdata, oficialii grupării "roş-albastre" se află în negocieri avansate pentru aducerea unora dintre cei mai buni jucători din competiţia internă, dar nu au bătut palma cu nimeni.

Cifrele sunt de partea lui Rădoi, atunci când vine vorba de perioada în care patronul Gigi Becali le-a pus antrenorilor la dispoziţie noile transferuri făcute în perioada de vară, şi acest lucru a fost demonstrat statistic în cadrul emisiunii Fotbal Club, pe Digi Sport.

În 2012, Steaua a adus 6 jucători până la 1 iulie şi alţi 2 după această dată, rezultatul fiind accederea până în optimile Europa League, acolo unde a fost eliminată de Chelsea, echipa care a şi câştigat trofeul.

></strong></span></p><p>Un an mai târziu, <strong>4</strong> jucători au fost transferaţi până la 1 iulie şi alţi <strong>4</strong> până la finalul perioade de mercato: campioana a ajuns atunci în grupele UEFA Champions League.</p><p>Anul trecut, doar <strong>2</strong> fotbalişti au ajuns în curtea bucureştenilor până la 1 iulie, restul de 6 fiind cooptaţi în lotul Stelei după această dată. Rezultatul nu a mai fost cel scontat de fani: <a href=echipa a fost eliminată în play-off-ul UCL de Ludogorets.

 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑