Legenda fotbalului englez, Paul Gascoigne s-a filmat într-un documentar



 

Legenda fotbalului englez, Paul Gascoigne revine, nu pe teren dar pe micile ecrane. Acesta s-a filmat într-un documentar în care este reflectată cariera sa. Gascoigne a prefaţat acest film, iar în el apar şi alte vedete cum ar fi Gary Lineker sau Wayne Rooney.

Paul Gascoigne supranumit şi "Gazza" a bifat 57 de meciuri în zece ani la selecţionata Angliei pentru care a marcat zece goluri. După ce s-a retras din fotbalul profesionist, el a fost implicat în mai multe scandaluri, iar filmul documentar nu atinge viaţa sa personală.

"Încep să cred că unii oameni au uitat că am jucat fotbal timp de 20 de ani. Ei îşi amintesc doar greşelile comise de mine. Chiar şi unii jurnalişti fac asta. Simt că am făcut doar prostii în viaţa mea. Am călcat strâmb de câteva ori şi am fost crucificat pentru asta", a declarat fostul fotbalist, Paul Gascoigne. 

De-a lungul carierei, Paul Gascoigne a jucat la opt cluburi, însă cea mai mare performanţă a obţinut-o cu Tottenham în 1991, atunci când a câştigat Cupa Angliei. Englezul a prefaţat recent filmul documentar despre cariera sa, însă nu a evitat să vorbească şi despre generaţia tânără. Mai mult decât atât el le-a dat şi sfaturi viitoarelor vedete.

Gascoigne i-a recomandat lui Harry Kane de la Tottenham să se concentreze asupra jocului său şi să nu atragă atenţia asupra presei. Pe Raheem Sterling l-a sfătuit să evite scandalurile şi critica după un meci nereuşit.

"El este un talent fenomenal. Poate dribla câţiva adversari fără probleme. Are acest talent. Sfatul meu pentru el este să se obişnuiască cu critica. Succes prietene! Este rândul tău acum", a spus Paul Gasoigne.

Filmul documentar despre Paul Gascoigne a rulat timp de o seară în cinematografele britanice şi va fi vândut pe DVD-uri începând cu 15 iunie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑