Până la urmă, rămâne ASA! Dan Petrescu a refuzat astăzi oferta lui Sheffield Wednesday. Motivul



 

**VIDEO** Până la urmă, rămâne ASA! Dan Petrescu a refuzat astăzi oferta lui Sheffield Wednesday. Motivul

Dan Petrescu va confirma cel mai târziu miercuri dimineață dacă acceptă oferta celor de la ASA Târgu Mureș. ”Bursucul” trebuia să dea astăzi, marți, 9 iunie, răspunsul final ardelenilor, dar a amânat decizia întrucât aștepta o ultimă ofertă din Anglia, de la fosta sa echipă, Sheffield Wednesday, la care joacă și atacantul român Sergiu Buș.

În cele din urmă, Dan Petrescu a refuzat oferta echipei din Championship, nemulțumit de condițiile oferite de Sheffield, dar mai ales de lipsa garanțiilor cerute. ”Bursucul” cerea să i se garanteze că echipa se va bate la promovarea în Premier League, dar se pare că fostul său club nu are resursele necesare pentru a ataca acest obiectiv. Dezvăluirea a făcut-o Bogdan Mara, fostul său elev la Unirea Urziceni, care ar urma să fie președinte la ASA Târgu Mureș, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

”A primit o ofertă din străinătate, de la un club, din Championship. A fost o ofertă concretă, astăzi trebuia să plece în Anglia, dar a refuzat, pentru că el mereu are chestia asta, feelingul lui, care îi spune dacă să accepte sau nu. A refuzat așa și Nottingham Forest, din același motiv. Nu vedea un proiect care să-l facă să lupte la ce vrea el, la promovare. Contractul ar fi fost unul bun, dar nu voia să meargă la o echipă mediocră, la care să lupte doar să rămână acolo. El cere mult, dar și dă mult înapoi. Unde merge vrea să aibă o provocare, un obiectiv îndrăzneț. Au mai fost și alte oferte, două discuții, aproape concrete, avansate, dar deocamdată nimic.

Am avut discuția cu cei de la ASA, în principiu ne-am înțeles. Am început o muncă destul de serioasă și importantă, nu e timp prea mult la dispoziție, trebuie aduși mulți jucători, trebuie convinși mulți care să rămână. Ne-a plăcut proiectul, așa că vrem și un lot competitiv, dacă ne înhămăm la muncă. Dan Petrescu nu e un vrăjitor. Avem o listă lungă de jucători cu care discutăm. Unii așteaptă, pentru că dacă vin, vin și pentru Dan Petrescu. Răspunsul final va veni în această seară sau mâine dimineață”, a dezvăluit Mara.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑