Problema ridicată de Departamentul de Integritate al FRF: "De unde au venit banii la Braşov?"



 

**VIDEO** Problema ridicată de Departamentul de Integritate al FRF:

Ioan Horoba, preşedinte la Gaz Metan Mediaş, a fost chestionat de Departamentul de Integritate din cadrul FRF cu privire la partida din ultima etapă a Ligii 1, în care ardelenii au remizat alb pe terenul lui FC Braşov, rezultat care a retrogradat ambele formaţii.

Horoba este convins că cei de la Braşov au fost motivaţi financiar de Concordia Chiajna, pentru a pune piedică medieşenilor, dar piesele din puzzle încă sunt departe de a fi asamblate.

Trei jucători de la Gaz Metan au fost chemaţi de FRF să dea explicaţii pe marginea acestui caz. Este vorba de Ciprian Petre, Răzvan Pleşca şi Ionuţ Buzean. Oficialul Gazului a declarat, pentru Digi Sport:

"Jucătorii de la Braşov care au fost citaţi nu s-au prezentat, nu au primit citaţiile. De la noi a lipsit unul dintre jucători, e vorba de Petre Ciprian, dar el cu certitudine va veni vineri.

Nu clubul Gaz Metan Mediaş s-a sesizat în acest caz, ci Departamentul de Integritate şi antifraudă din cadrul FRF, căruia i s-a părut suspectă partida. I s-a părut suspect probabil că s-a premiat un meci egal, un meci egal care ducea în Liga a 2-a indiferent de rezultatul de pe alt stadion.

Singurul lucru pe care pot să vi-l dezvălui ce ne-a întrebat la Comisie sau ce i-a intrebat pe cei de la Braşov este de unde provin banii. Ei au găsit o justificare, vor veni cu documentele justificative, de unde au primit banii, pentru că banii au venit cash, s-au dat la jucători fără semnătură.

Titularii au primit o sumă, rezervele altă sumă şi ceilalţi din staff! Aşteptăm să vedem cât de corectă a fost ultima etapă!", a declarat Ioan Horoba.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑