Daniel Pancu: "Dacă nu aveam fanii minunați, probabil am fi retrogradat"



Rapid speră să rămână în Liga I și cu ajutorul fanilor. În speranța unui stadion plin cu suporteri rapidiști la barajul cu Concordia Chiajna, Daniel Pancu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fanilor.

Experimentatul fotbalist al Rapidului este conștient că suporterii giuleșteni au avut un rol foarte important, mai ales în returul sezonului trecut, când oamenii lui Marian Rada au fost cu moralul la pământ, din cauza problemelor financiare extrem de mari.

Daniel Pancu a făcut o comparație între situația Rapidului și cea pe care a avut-o FC Național. Fără susținerea fanilor, clubul pentru care au evoluat Răzvan Lucescu, Cristi Săpunaru, Sabin Ilie sau Radu Niculescu, se zbate în anonimatul ligilor inferioare.

"Dacă nu aveam acești suporteri minunați, probabil că am fi retrogradat în sezonul trecut. Fanii s-au comportat însă extraordinar, cred că eram în faliment fără ajutorul lor, precum cei de la Progresul", a spus Pancu, la "Fanatik Show", pe Digi Sport.

Aflat mult în urmă cu pregătirea, Pancu a primit o mână de ajutor în vacanța petrecută pe litoral chiar din partea microbiștilor.

"La mare am întâlnit români care jucau fotbal în fiecare zi, mi-a prins foarte bine mișcarea pe care am făcut-o pe plajă", a recunoscut jucătorul Rapidului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑