Dacia - Teuta



Lupta pentru onoare şi prestigiu - aşa apreciază confruntarea dintre Dacia Chişinău şi albanezii de la Teuta, conducerea, staff-ul tehnic şi fotbaliştii vicecampioanei ţării. Elevii antrenaţi de Igor Negrescu vor să dispute un meci în care să demonstreze tuturor scepticilor că înfrângerea din Balcani a fost doar o întâmplare nefericită şi nu una firească.

În viaţa fiecărui apar necazuri: probleme la muncă, boli ale apropiaţilor, iubire neîmpărtăşită, afacere ratată, examen picat. Din păcate, în asemenea situaţii oamenii reacţionează la fel: griji, emoţii puternice, supărare, îndoială în puterile proprii. Necazurile ne sperie, ghinionul ne consumă, ne face confuzi, slabi. În asemenea stare omul nu este capabil să analizeze normal situaţia, deaceea din nou comite greşeli şi se confruntă cu noi probleme. Mulţi microbişti moldoveni o văd ca şi eliminată pe Dacia din actuala ediţie a Ligii Europa şi puţini au fost cei care s-au gândit că orice nereuşită poate fi transformată în piatra de temelie a unui viitor succes. 

FC Dacia mereu a analizat propriile greşeli. Ghinionul este un stimulent spre meditaţie, spre analiza unei situaţii. Dar în acelaşi timp, noi nu ne concentrăm atenţia spre ceea ce am reuşit. Nu am avut noroc în primul meci cu Teuta, dar este inutil să ne facem griji, pentru că de ce ne-am temut, nu am scăpat. Trebuie să acţionăm, să mergem înainte. De asemenea înfrângeri ai nevoie, ele te fac mai puternic şi forţează oamenii cu caracter puternic să nu renunţe, să muncească asupra lor şi să atingă noi culmi...

Vicecampioana Moldovei trebuie să învingă echipa albaneză Teuta la o diferenţă de două goluri, pentru a se califica în turul doi preliminar al Ligii Europa. În ajunul meciului retur împotriva Teutei în primul tur preliminar al Ligii Europa, fotbaliştii Daciei Chişinău au promis că vor face totul ce depinde de ei, pentru ca să se califice în următorul tur al competiţiei. Şi doar tu, drag suporter, poţi decide cine eşti: un om care nu se poate împăca cu faptul că necazurile apar şi nu le poţi evita, sau acel om, care este încrezător în forţele echipei favorite, care lasă la o parte orice îndoială şi teamă?

 

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑